Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'Nİ GURURLA ANIYORUZ!

Kahramanlar burda çoktur seçilmez

Şehitlik şerbeti kolay içilmez

Bir nefes anında umman geçilir

Bilinir ki Çanakkale geçilmez!

18 Mart Çanakkale Zaferi'mizin 108.

yıldönümünde başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz..

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından anasınıfı öğrencilerimizin tamamına, deprem bölgesinden gelen ve taşımalı öğrencilerimize "Beslenme Desteği" kapsamında sunulan Mart Ayı Sıcak Yemek Menümüz.. Teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda tüm kademelerimizde eş zamanlı olarak  Deprem Tatbikati gerçekleştirilmiştir.

Şbt

eTwinning Projelerimiz kapsamında  özveri ve gayret göstererek  etkinliklerimize aktif bir şekilde katılan velilerimiz gerçekleştirmiş olduğumuz projelerimizin öğrencilerimiz ve kendileri üzerindeki olumlu etkileri üzerine görüş ve yorumlarını dile getirmektedirler.

Şbt

Okulumuz olarak son iki yılda  kuruculuğunu üstlendiğimiz beş  projemiz olan "Su Gibi Aziz Ol, Işığın İzi, Hayatın İçinden ,Gönül Gözüm ve Techno Teens Team " isimli eTwinning projelerimizde gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliklerimiz vesilesiyle öğrencilerimiz üzerinde büyük faydalar sağlamış olup velilerimiz tarafından olumlu dönütlerle desteklenmiştir.

2021 yılında hayata geçirmiş olduğumuz "Su Gibi Aziz Ol ve  Işığın İzi" projelerimizde amacımız Su ve Elektrik Tasarrufu sağlayarak,öğrencilerimizin  geleceğimiz için bilinçli adımlar atmasını,farkındalık ve duyarlılıklarının artmasını sağlamaktır."Techno Teens Team" projemizde ise hedefimiz öğrencilerimizin  teknolojiyi  doğru ve verimli kullanabilmelerini desteklemektir.

2022 yılında hayata geçirmiş olduğumuz "Hayatın İçinden ve Gönül Gözüm" projelerimizde amacımız; öğrencilerimizin sosyalleşmelerini sağlayarak daha kolay hayata karışmalarına olanak tanımak ve manevi duygularını güçlendirmektir.

Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketleriyle ödüllendirilen projelerimiz büyük bir ekip çalışması sonucunda hayata geçirilmiş olup öğrencilerimiz ve velilerimizin de aktif katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Ock

Okulumuz olarak bir araya gelerek eTwinning Okulu Olmak, yapılacak çalışmalar ve ESEP uyeliklerimiz hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirmiş bulunmaktayız.Okulumuz ingilizce öğretmeni Burcu KALENDER KONDU'ya bilgilendirme sunumları için teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz olarak Okul İdaremiz ve tüm öğretmenlerimizin  katılımlımlarıyla 4006 TÜBİTAK Okul Proje Koordinatörümüz Vural ÇUKADAR öğretmenimizin sunumuyla bilgilendirme toplantımız başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Ock

Okulumuz olarak e-Güvenlik hakkında bilgilendirmelerde bulunmak amacıyla bir araya geldik. Okul Rehber Öğretmenimiz Zeynep ÖZER AYVACI ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Tuğba KILIÇ'ın sunumlarıyla Siber Zorbalık ve Güvenli İnternet Kullanımı ve Web 02 Araçlarının Kullanımı gibi konular hakkında görüşmelerde bulunduk.Akabinde e-Güvenlik ekibimizi oluşturmuş olduk.Fikir alış verişi yaparak  gerçekleştireceğimiz çalışmalara birlikte karar verdik ve Okul e-Güvenlik Broşürümüzü hazırladık.

Ock

Gerçekleştirmiş olduğumuz pano çalışmalarımız İnternetin Doğru ve Güvenli Kullanımı konusunda okul personelimiz ve tüm öğrencilerimiz açısından farkındalık artırmış ve son derece bilgilendirici olmuştur.

Ock

Geçen yıl okulumuzdan mezun olan başarılı öğrencimiz Aleyna KORKUT; okulumuzda gerçekleştirmiş olduğu söyleşide  öğrencilerimize  ilham kaynağı olmak adına başarıya giden yolda nasıl azimle yürüdüğünü, gayret ve istek olduğu zaman başarının da kaçınılmaz olacağını dile getirdi.Öğrencimize hem eğitim hayatında  hem de spor alanında başarılarının devamını dileriz..

Ock

Okulumuz olarak Güvenli İnternet Kullanımı konusundaki verimli ve farkındalık yaratan çalışmalarımız sebebiyle eSafety Label'da Bronz Etiket almış olmanın haklı gururunu yaşamaktayız..

Ock

Yıldırım Akbulut Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Bilek Güreşi Müsabaka'larında 1.'lik,2.'lik,3.'lük ve 4.'lük dereceleri alarak okulumuza madalyalarla dönen öğrencilerimizi tebrik ediyor,emeği geçen öğretmenimize de teşekkür ediyoruz..

Ock

Erzincan Şehit Er Süleyman Aydın Ortaokulu olarak  ders planlarımız ve proje etkinliklerimizde de  yer alacak şekilde  düzenli olarak tüm öğrencilerimiz,velilerimiz ve okul personelimiz GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI hakkında bilgilendirilmekte ve bilinçlendirilmektedir.

Ara

Okulumuzda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı olarak "Aile Okulu Kursu" düzenlenmiştir. Velilerimizle gerçekleştirilen eğitim programımız; görevli öğretmenlerimiz Seçil ASLAN, Zeynep ÖZER AYVACI ve  Süheyla GÜL tarafından tamamlanmıştır. Katılımlarından dolayı  değerli velilerimize çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun kuruculuğunda hayata geçirilmiş olan  başarılı projelerimiz nihayetinde 41.000 proje İçinden büyük bir emekle seçilip 26-28 Aralık tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilen "eTwinning 13. ULUSAL KONFERANSI'na" davet edilerek hem Erzincan ilimizi hem de okulumuzu güzel bir şekilde temsil etmiş olmanın haklı gururunu yaşamaktayız..

Bu başarılı organizasyona imzasını atan ve  konferans süresince vermiş oldukları değerli eğitimlerle bizleri bilgilendiren eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisimize, destekleriyle her zaman yanımızda olan Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi'nden  Meryem ÇELEBİ'ye ve bize bu gururu yaşatan İngilizce Öğretmenimiz Burcu KALENDER KONDU kuruculuğundaki okulumuz eTwinning proje ekibine sonsuz teşekkürler ve tebrikler