Ara

Okul öğrencilerimizin okul önlerinde ve geçitlerinde güvenli şekilde okula giriş ve çıkışları sağlamak adına okulumuzda okul geçit görevlileri oluşturulmuştur. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Gününü anmak amacıyla okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan 15 Temmuz Çocuk Gazetemizin 2. sayısını da yayınladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz olarak  "Yerli Malı Haftası" kutlamaları kapsamında yerli malının kullanımının önemini vurgulamak, yerli tüketiminin bilinçli olarak artmasını sağlamak ve bu konuda  öğrencilerimizi bilinçlendirmek amacıyla güzel bir etkinlik gerçekleştirmiş bulunmaktayız..

Ara

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü'nden gelen trafik polisleri tarafından okulumuz öğrencilerinin farkındalıklarını artırmaya ve bilinçlendirmeye yönelik trafik eğitim semineri düzenlenmiştir.Emeği geçenlere teşekkür ederiz..

Ara

Erzincan İl Afet ve Acil durum Müdürlüğü tarafından okulumuzda "afet ve  farkındalık  eğitimleri" gerçekleştirilmiştir.Öğrencilerimizin bilinçlendirilmesine yönelik yapılan bu çalışmada emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.

Ara

26-28 Aralık tarihlerinde  Antalya'da  gerçekleştirilecek olan "eTwinning 13.Ulusal Konferansına" davet edilerek ilimizi temsil edecek olmanın gururunu yaşamaktayız. eTwinning projelerimizde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürler..

Ara

Okulumuzu ziyaret ederek haftasonu gerçekleşen destekleme ve Yetiştirme kurslarımızda öğretmen ve öğrencilerimizle görüşen Şube Müdürümüz Sayın Yücel KAPLANOĞLU Bey'e çok teşekkür ederiz.

Ara

Erzincan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden okulumuza gelerek öğrencilerimize  diş sağlığı ve dikkat edilmesi gerekilen hususlar üzerine bir sunum gerçekleştiren  misafirlerimize çok teşekkür ederiz..

Ara

Okulumuz olarak öğrencilerimiz üzerinde çevre bilinci ve duyarlılığı kazandırmak amacıyla yaban hayatı,biyolojik çeşitlilik ve çevre kirliliğinin nedenleri gibi önemli konular hakkında değerli bir çalışma gerçekleştirmiş bulunmaktayız.Kıymetli bilgiler içeren sunumlarıyla öğrencilerimizi bilinçlendiren Okul Müdürümüz Sayın Ercan SAK Bey'e çok teşekkür ederiz..

Ara

Okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizi "tüm acil durumlar için tek bir numara" olan 112'yi aramaları üzerine tanıtım ve bilgilendirmede bulunan  112 acil durum ekibine çok teşekkür ederiz..

Kas

Milli Eğitim ve Orman İşletmeleri  Müdürlüğü işbirliğiyle  okulumuzun da katılımlarıyla Esentepe Bölgesi'nde fidan  dikme etkinliği düzenlenmiştir.Büyük bir istekle etkinliğimize katılım gösteren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

Kas

Okulumuz olarak 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımızda okul ve veli işbirliğini gerçekleştirmek ve güçlendirmek üzere velilerimizle bir araya geldik ve velilerimizin de görüş ve önerilerine yer vermiş olduk.Okul Aile Birliği ve Veli Toplantımıza katılımlarından dolayı velilerimize çok teşekkür ederiz..

Kolum kanadım lafım bilgi,

Bende bitmez coşar sevgi,

Memleket sevdasıyla,

benim adım öğretmen

Yılmaz yürür bu Türk genci.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulumuzda gerçekleştirilen kutlama programımızda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere  tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Kutluyoruz..

Kas

Okulumuz olarak ara tatil vesilesiyle detaylı bir şekilde okulumuzun  iç ve dış alanlarında temizlik çalışmalarını gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.Bu konuda desteklerini bizden esirgemeyen Erzincan Belediyesi'ne sonsuz teşekkürler..

Kas