Erzincan Şehit Er Süleyman Aydın Ortaokulu eTwinning Kapsamında Son İki Yıl İçinde Gerçekleştirmiş Olduğu Beş Projeyle Büyük Bir Başarı Elde Etti

Okulumuz olarak son iki yılda  kuruculuğunu üstlendiğimiz beş  projemiz olan "Su Gibi Aziz Ol, Işığın İzi, Hayatın İçinden ,Gönül Gözüm ve Techno Teens Team " isimli eTwinning projelerimizde gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliklerimiz vesilesiyle öğrencilerimiz üzerinde büyük faydalar sağlamış olup velilerimiz tarafından olumlu dönütlerle desteklenmiştir.

2021 yılında hayata geçirmiş olduğumuz "Su Gibi Aziz Ol ve  Işığın İzi" projelerimizde amacımız Su ve Elektrik Tasarrufu sağlayarak,öğrencilerimizin  geleceğimiz için bilinçli adımlar atmasını,farkındalık ve duyarlılıklarının artmasını sağlamaktır."Techno Teens Team" projemizde ise hedefimiz öğrencilerimizin  teknolojiyi  doğru ve verimli kullanabilmelerini desteklemektir.

2022 yılında hayata geçirmiş olduğumuz "Hayatın İçinden ve Gönül Gözüm" projelerimizde amacımız; öğrencilerimizin sosyalleşmelerini sağlayarak daha kolay hayata karışmalarına olanak tanımak ve manevi duygularını güçlendirmektir.

Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketleriyle ödüllendirilen projelerimiz büyük bir ekip çalışması sonucunda hayata geçirilmiş olup öğrencilerimiz ve velilerimizin de aktif katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

09-02-202106-02-202306-02-202306-02-202306-02-2023

Yayın: 06.02.2023 - Güncelleme: 11.02.2023 23:32 - Görüntülenme: 198