Haz

Okulumuz olarak 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılını başarıyla tamamlamış ve öğrencilerimizin sevinçle ve heyecanlı bir şekilde bekleyişlerinin ardından bir karne törenimizi daha gerçekleştirmiş bulunmaktayız.Bu süreçte emek veren tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve destekleriyle yanımızda olan velilerimize çok teşekkür eder,iyi tatiller dileriz..

Haz

Okulumuz olarak birlik ve beraberlik içinde sene sonu kahvaltımızı ve hemen ardından yıl sonu toplantımızı da tüm öğretmenlerimizin katılımlarıyla  gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Bu vesileyle okulumuzdan ayrılacak olan Burcu KALENDER KONDU, Zeynep ÖZER AYVACI ve Makbule ÖZTÜRK öğretmenlerimize hediyelerini takdim ederek yollarının açık olmasını diliyor ve yeni görev yerlerinde başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz..

Haz

2019 da 5.sınıfa kaydettiğimiz öğrencilerimizin mezuniyet yemeğinde duygu dolu anlar. Organizasyon da büyük emek harcayan Özcan Çiçek hocamın , bütün öğretmenlerimizin ve bu çocuklarımızın ilkokul öğretmenlerinin gönüllerine sağlık. Çocuklarımızın  yolları  açık olsun

Haz

LGS öncesi okulumuz 8.sınıf öğrencilerimiz için gerçekleştirmiş olduğumuz lise tanıtımlarında hoş  misafirperverlikleriyle bizleri ağırlayan Erzincan Proje Lisesi ve Fen Lisesi'ne çok teşekkür ederiz..

May

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK 2209-A Projesi "Matematik Eğlenceli Bir Oyundur" isimli Mangala, Reversi, Go, Satranç, Mikado Çubukları Atölyelerini 7.sınıf öğrencilerimizle birlikte  ziyaret ettik.Eğitici ve eğlenceli bir vakit geçirmiş olduk.

May

ŞEHİT ER SÜLEYMAN AYDIN ORTAOKULU eTwinning ve TÜBİTAK PROJELERİYLE BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Büyük bir emek ve özveriyle gerçekleştirmiş oldugumuz uzun soluklu  eTwinning projelerimizi kalite etiketleriyle taçlandırmamızın ardından okulumuz olarak  ilk defa "eTwinning Okulu"  olmuş olmamızın haklı gururunu yaşamaktayız.

TÜBİTAK 17.Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Bölge aşamasına geçen projemizi güzel bir şekilde sunan öğrencimiz Beyzanur GÜLEÇ'i tebrik ediyor, Danışman Öğretmenimiz Burcu KALENDER KONDU'ya teşekkür ediyoruz.Okulumuzdaki  tüm çalışmalarımıza göstermiş oldukları büyük destek ve katkı için Okul Müdürümüz Sayın Ercan SAK Bey'e ayrıca çok teşekkür ederiz..

May

Şehit Er Süleyman Aydın Ortaokulu olarak geliri Kahramanmaraş/ Elbistan'daki kardeş okulumuza bağışlanacak olan anlamlı  kermesimizi büyük bir coşku ve dayanışma ruhu içerisinde gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Bu süreçte bizleri destekleyen okul idaremize, öğretmen arkadaşlarımıza, okulumuz  personeline, velilerimize ve katılımlarıyla bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize çok teşekkür ederiz..

May

Geleceğimize ömür boyu umut olan, dünyanın en kutsal görevini üstlenen,emeği sevgiye,umudu gerçeğe dönüştüren tüm annelerimizin Anneler Günü  Kutlu Olsun..

Bu özel günde okulumuz öğretmenlerini de düşünerek büyük bir incelik gösteren Okul Müdürümüz Sayın Ercan SAK Bey'e  bu güzel çiçek için  çok teşekkür ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kapsamında okulumuz olarak  gerçekleştirmiş olduğumuz programımızda emeği geçen öğretmenlerimize  ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz..

Nis

Okulumuz olarak gerçekleştirmiş olduğumuz iftar yemeğinde yine hep birlikte  olmuş olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Nis

Erzincan il geneli yapılan Masa Tenisi Küçükler Müsabakalarında okulumuz; küçük kızlarda il üçüncüsü, küçük erkeklerde il dördüncüsü olmuştur. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

30-31 Mart tarihlerinde yapılan Yıldızlar Puanlı Atletizm Müsabakalarında okulumuz öğrencilerinden Döne CAN  uzun atlamada 3. ,Efe Can KAÇAK  800 m'de 2. gelmistir.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz..

Nis

Yıldız Kızlar Hentbol Müsabakalarında okulumuz il birincisi olmuştur.Emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerimizi  ve öğrencilerimizi tebrik ederiz..

Mrt

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın

Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.

Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın

Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

Okulumuz olarak gerçekleştirdiğimiz 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama Programımızda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

Mrt

21 Mart Nevruz Bayramı'nın ülkemiz başta olmak üzere tüm insanlığa sağlık, refah ve barış getirmesi dileğiyle, okulumuz olarak gerçekleştirmiş olduğumuz baharın ve doğanın uyanışının müjdecisi olan Nevruz Bayramı Kutlaması'nda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..