Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anması ve 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü kutlaması yapıldı. Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlandı. Günün anlam ve önemini anlatan konuşma, şiirlerin okunması, orotoryo dinletisi ve istiklal marşını okuma yarışması ile program son buldu.

Şbt

Okulumuz ve öğrencilerimiz için devam ediyoruz. Tamalanarak kullanıma sunulan, Akıl Ve Zeka Oyunları sınıfımız, Erzincan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisemizin katkıları ile yapılan koridor kitaplıkları okul müdürü Gökmen GÜLER, öğretmen arkadaşımız Engin BULUK ve tüm emekçilere sonsuz teşekkürler.

Ock

Şehit Er Süleyman Aydın Ortaokulu 5. Sınıf öğrencilerimizle birlikte AFAD'a bir gezi düzenlendi. Sosyal Bilgiler öğretmenlerinin liderliğinde yapılan bu gezide değerli AFAD çalışanları öğrencilerimizle yakından ilgilendi. Öğrencilerimiz afet durumlarında kullanılan ekipmanları yakından inceleme fırsatı bulurken merak ettikleri soruları sorma imkanı da yakaladılar. Gezimiz planlandığı gibi gerçekleşti ve yeni bilgiler ile okulumuza döndük. AFAD çalışanlarımıza ilgi ve destejlerinden ötürü teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen Hikaye Anlatma Yarışması sonuçlandı ve öğrencilerimize hediyeleri verildi. İlgi gören yarışmamızda

8/A sınıfından Ebrar Betül SAĞLAM birinci oldu. Ögrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Türkiye, Gürcistan ve Romanya ortaklı "We in the world of media literacy" adlı etwinning  projesi  üç ülkenin katılımıyla başladı. Okulumuz Türkçe öğretmenlerinden ErhanTURSUN'un yer aldığı proje tanışma toplantısını gerçekleştirdi.

Ara

Minder güreşinde yıldız erkek grekoromen müsabakalarında Ömer Asaf Demirel ve Alaaddin Yiğit Yıldız Erzincan il birincisi olmuştur. Öğretmenlerine ve ailelerine sonsuz teşekkür ederiz.

Ara

Okul Aile Birliği Genel Kurulu ve öğrencilerimizin eğitim durumlarının görüşüldüğü Öğretmen Veli toplantımızı  gerçekleştirdik.

Kas

Okulumuz konferans salonunda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı. Öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile coşkulu kutlama gerçekleştirildi. Günün sonunda ise okul öğretmen ve personelin katılımı ile akşam yemeği organizasyonunda bir araya gelindi.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle,"Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında Öğretmenler Hatıra Ormanın da okulumuz adına fidan dikme etkinliği yapıldı. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 85. yıl dönümünde okulumuzda düzenlenen törenle anıldı. Minnet ve saygı ile

Kas

Koordinatörlüğünü yaptığımız ve il çapında gerçekleştireceğimiz proje için Teknoloji Tasarım dersi öğretmenlerimizle, İl Milli Eğitim Müdürümüzü ziyaret edip olağnüstü desteklerini aldık. İl Müdürümüz Hacı Ömer Kartal Beye, şube müdürümüz Murat Karakurt'a ve AR-GE ekibine sonsuz teşekkürler.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı kuruluşunun 100. Yılında okulumuzda coşku ve heyecanla kutlandı. Yoğun bir katılımla kutlanan Cumhuriyet Bayramı programı güzel dileklerin ardından sona erdi. Ayrıca Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümü nedeniyle ilimizde düzenlenen Cumhuriyet koşusuna okulumuzdan 14 sporcu katılmıs olup Küçük erkeklerde Habip Demir il birincisi olmuştur.

Ekm

Okulumuzda 12.10.2023 tarihinde öğretmen, öğrenci ve tüm personelin katılımıyla saat 09.00 itibariyle 24 dakikalık kitap okuma etkinliği coşkulu ve heyecanlı bir şekilde gerçekleştirildi. Okuma etkinliği sürekli hale getirilerek devam edecektir. Okulda ki etkinliklere bir yenisinin eklenmesi büyük heyecan yarattı. Öğrecilerin isteği üzerine ilerleyen günlerde velilerin katılmı da sağlanacaktır.

Ekm

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerin coşkulu katılımıyla Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Matematik Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Oben KANBOLAT'ın konuşmacı olarak yer aldığı Tübitak Bilim söyleşileri kapsamında Matematiğin Tarihi Serüveni başlıklı söyleşi düzenlendi. Katılımından dolayı kıymetli hocamıza teşekkür ederiz.

Eyl

İlöğretim Haftası okulumuzun İlk gününde veli, öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı.