Şehit Er Süleyman Aydın Ortaokulu

Adres
YUNUS EMRE MAH. 566 SK. ERZINCAN ŞEHİT SÜLEYMAN AYDIN ORTAOKULU SİTESİ NO 3 MERKEZ / ERZİNCAN
Vizyon
Dünyayı tanıyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, bir sonraki nesile daha iyi bir dünya bırakabilen,kendisi ve arkadaşarına karşı dürüst olabilen,sağlıklı yaşamayı amaç edinebilen,kendisiyle ve çevresiyle barışık, yaşamdaki güzelliklerin farkına vararak mutlu olan, ülkesini ve milletini seven, ülkesinin gelişimi için üzerine düşen sorumluluğu taşıyan,milli manevi ve ahlaki değerlere sahip, zamanını iyi planlayan ve kendisini geliştirip topluma hizmet veren bireylerdir.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu, üretken bireyler yetiştirmektir. İnanıyoruz ki… Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. İnanıyoruz ki… Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. İnanıyoruz ki… Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. İnanıyoruz ki… Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. İnanıyoruz ki… Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencimize bir birey olarak saygı onları koruyup gözetiriz. Farkındayız ki… Biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
Öğretim Şekli :Normal öğrenim
doğalgaz
şehir içi minibüslerle sürekli ulaşım vardır.
yunus emre mah. 5656 sokak no:8 erzincan merkez
şehir merkezi