TECHNO TEENS TEAM BAŞLIKLI eTWİNNİNG PROJEMİZ ONAYLANMIŞTIR

Salgın hastalık döneminde EBA platformu ve çeşitli çevrimiçi toplantı web araçlarının kullanımıyla ders anlatımı yaygınlaşmıştır. Dolayısıyla bu projenin amacı; bu kaotik dönemin gençler üzerindeki olumlu ve olumsuz etkilerini teknoloji kullanımı özelinde incelemek ve öğrencilerin de aktif katılımıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirmektir. Buradan hareketle öğrencilerimizin medya okuryazarlığını geliştirmek için birtakım çalışmalar yapılacaktır; bu çalışmaların temel amacı öğrencilerin medya kullanımında öz disiplinlerini geliştirmek olacaktır. Bu amaçla gerçekleştireceğimiz ve koordinatörlüğünü okulumuz İngilizce öğretmenlerinde Zeynep ARDUÇ'un yapacağı Techno Teens Team (Inevitable Technology in Pandemic) başlıklı projemiz MEB Ulusal Destek Servisi tarafından onaylanmıştır.

12-01-202112-01-2021

Yayın: 08.01.2021 - Güncelleme: 05.01.2023 17:31 - Görüntülenme: 278